parcham مهار تورم، رشد تولید

دانشگاه غالب هرات افغانستان 

 

یادداشت تفاهم نامه همکاری جنرال 

امضا کنندگان:

-معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی (اسبق)، دکتر احمد وثوقی مطلق 

-معاون علمی-آموزشی دانشگاه غالب هرات افغانستان، دکتر محمدطاهر تنزه ای

تاریخ امضا: 18 دی 1401

اعتبار: 2 سال 

 

  • 1402/10/23 - 14:19
  • - تعداد بازدید: 43
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zyuh

انعکاس تجارب موفق دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در رسانه ملی ترکمنستان

حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در حاشیه سفر خود به عشق‌آباد با دعوت وزیر بهداشت و صنایع پزشکی ترکمنستان، زمینه انعکاس تجارب ارزشمند دانشگاه و ظرفیت‌های خراسان شمالی در حوزه سلامت را از طریق حضور در رسانه ملی ترکمنستان فراهم کرد.

حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در حاشیه سفر خود به عشق‌آباد با دعوت وزیر بهداشت و صنایع پزشکی ترکمنستان، زمینه انعکاس تجارب ارزشمند دانشگاه و ظرفیت‌های خراسان شمالی در حوزه سلامت را از طریق حضور در رسانه ملی ترکمنستان فراهم کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری وبدا؛ دکتر جواد شاهین‌فر در مصاحبه‌ای با رسانه ملی ترکمنستان با محوریت ارائه تجارب موفق ایران در حوزه بهداشت و درمان به عنوان نماینده وزیر بهداشت ایران، گفت: انجام واکسیناسیون گسترده عمومی، کنترل بیماری کرونا و کاهش مرگ و میرهای ناشی از این بیماری و تولید 4 نوع واکسن داخلی از جمله دستاوردهای ایران در زمان همه گیری کووید 19 است.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با جذب مشارکت های اجتماعی و حضور به موقع مردم در امر واکسیناسیون عمومی کرونا، بسیار موفق عمل کرده است، یادآوری کرد: به نحوی که استان توانسته در امر واکسیناسیون عمومی کرونا جایگاه اول در کشور را کسب کند و این امر از موفقیت هایی است که سلامتی و امید به زندگی را در زمان شیوع این بیماری برای جامعه به ارمغان آورده است.

 

وی با یادآوری جانفشانی های کادر درمان در زمان اوج این بیماری، خاطرنشان کرد: با اتخاذ تدابیر درست، اقلام محافظتی برای کادر درمان تهیه و بین آن ها توزیع شد و در همین بخش، با تولید به موقع برخی از اقلام، استان و کشور به خودکافی رسیده و با اتکا به ظرفیت های داخلی اقلام را فراهم کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی دارای 9 بیمارستان، 7 دانشکده و بیش از 2 هزار دانشجوست، عنوان کرد: جذب دانشجویان و بیماران بین‌الملل در برنامه ای در حال پیگیری و اجراست تا با رشد ظرفیت های این بخش، توانمند تر از قبل آماده ارائه خدمت به تمام بیماران و جامعه هدف در سطح ملی و بین المللی باشد.

 

دکتر شاهین‌فر گفت: هوشمندسازی، مجازی‌سازی و بین‌المللی سازی، ایجاد روابط موثر با صنعت و سایر مؤسسات علمی و دانشگاه‌ها در داخل و خارج کشور و انعقاد تفاهم‌نامه‌های متعدد در این حوزه، فراهم آوردن محیطی مناسب برای انجام پژوهش‌های بالینی و پایه‌ای، بهبود کیفیت آموزش و خدمات بهداشتی و درمانی در منطقه و استفاده از فناوری‌های نوین و تجهیزات هایتک در حوزه سلامت استان ازجمله اولویت‌های ما است.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,بین الملل,ترکمنستان,وزارت بهداشت,کنگره بین المللی
  • کد خبر : 36399
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید